single_mvf_itschristmas.jpg
30 okt 2020

It's Christmas - De nieuwe single van Mell & Vintage Future!

Een even soulvol als kritisch kerstliedje drong zich op aan Mell & Vintage Future. Niet de verwachte slaybells, violen of klokken, maar de inmiddels van dit trio bekende unieke bounce met warme Hammondklanken ondersteunen de fantastische stem van Mell in deze song. Met als kerstkadootje een one take gitaarpartij van Ton. Deze kerst vieren we een soulvibe met een boodschap. Al die vrede, liefde en begrip van kerst, zou dat misschien ook niet beter zijn voor de rest van het jaar?


Beluister hier de kerst single via jouw favoriete platform.

Lees verder
mvf_wewantmore_final.jpg
24 jul 2020

Mell & Vintage Future naar finale We Want More

Mell & Vintage Future zijn door naar de finale van het SBS6 programma We Want More.

Vorige week kon je zien dat ze in de halve finale terecht kwamen toen ze het nummer Willin' ten gehore brachten. Vanavond lieten ze het nummer High On Love horen.

Lees verder
noblecooleynieuws.jpg
12 jun 2020

Ton terug op Noble & Cooley

Ton speelt vanaf nu officieel op Noble & Cooley. Het is al even geleden dat Ton op Noble & Cooley heeft gespeeld, namelijk 2008.

Ton over de overstap naar Noble & Cooley:
"Ik miste het gewoon, het past bij me... Puur gevoel"

Oude liefde roest dus zeker niet!

Ton door de jaren heen op Noble & Cooley:


1995

Lees verder
wewantmore.jpg
12 jun 2020

Mell & Vintage Future doen mee met We Want More

Als je goed hebt opgelet heb je Mell & Vintage Future al voorbij zien komen tijdens de vooraankondigingen van het nieuwe SBS6 programma We Want More. De zender zoekt namelijk niet naar een nieuwe popartiest of het beste idool. De zoektocht draait zuiver en alleen om iemands zangtalent. Inderdaad, dus net als bij The Voice, maar dan zonder draaiende stoelen.

Lees verder
aardvanhetbeest13062020.jpg
12 jun 2020

Nieuw studioalbum 3JS

Op vrijdag 15 mei jl. brachten de 3JS een nieuw album uit, getiteld 'De Aard Van Het Beest'. Het nieuwe studioalbum is dit keer geheel door de band zelf geproduceerd. Natuurlijk is het 12e studioalbum ook weer door Ton ingespeeld.

Lees verder

Meer laden