humble_hero_award30092021.jpg
30 sept 2021

Ton wint Humble Heroes Award

Elk jaar vindt de uitreiking van de Zilveren en Gouden Notenkraker plaats; een award voor en door muzikanten. Met als bijzonder programmaonderdeel de ‘Humble Heroes Award’. Dé prijs voor muzikanten die werken in de schaduw van bekende artiesten. Ze zijn niet beroemd, maar wel zeer gewaardeerd en onmisbaar voor de Nederlandse muziekscene.

Dit jaar heeft Ton de award gewonnen!

Lees verder
mfv_forever_goud27092021.jpg
24 sept 2021

Gouden plaat Forever en nieuwe single Worth It

Gisteren traden Mell & Vintage Future op in het programma Tijd Voor Max. Ze begonnen de uitzending met een uitvoering van Forever. Na de afkondiging van het liedje, brak Nico Brandsen even in om Mell het heugelijke nieuws te vertellen dat het liedje Forever meer dan 10 miljoen streams en downloads heeft behaald. Daarom werd door Vintage Future Records een gouden plaat uitgereikt! De aflevering van Tijd Voor Max kun je hier terugkijken.

Lees verder
drumpraatontour22092021.jpg
22 sept 2021

Drumpraat On Tour!

Sietse Huisman praat in de enige talkshow over drummen ‘Drumpraat’ met Ton Dijkman.
Bereid je voor op deze unieke backstage Experience met Drumpraat on Tour.

Drumpraat gaat On Tour en biedt zijn publiek nu live een unieke Backstage experience in de sfeer van het online programma. De echte verhalen die je altijd al had willen weten.

Op woensdag 29 september 2021 is Ton te gast bij Drumpraat On Tour in Cafe De Cactus in Hengelo (Ov).
Kaarten kun je hier kopen.

Lees verder
drumpraat03092021.jpg
3 sept 2021

Drumpraat

Drumpraat is de enige echte online talkshow over drummen en ‘the Drumlife’ in de breedste zin van het woord. Sietse Huisman ontvangt in Studio Hitfabryk te Giekerk bekende drummers waarmee hij in gesprek gaat en samenspeelt.

Lees verder
lovetrain.jpg
18 jun 2021

LOVE TRAIN

Vandaag hebben Mell & Vintage Future een nieuwe single uitgebracht. De nieuwe single heet ‘Love Train’

Dit jaar zal het 2e nieuwe album van Mell & Vintage Future uitkomen. Eerder brachten ze al hun COVID-19 album uit, Roots & Romance. Een album vol covers van liedjes die een speciale betekenis hebben voor tenminste één van de bandleden, en soms zelfs voor alle drie.

Je kunt Love Train via je favoriete platform beluisteren

Lees verder

Meer laden