crazy.jpg
9 feb 2024

CRAZY

Vannacht om 00:00u is de nieuwe single van Mell VF uitgekomen, getiteld Crazy. Dit is de eerste single van het aanstaande nieuwe album, waar de band momenteel aan het schrijven is met een andere bezetting. Een plaat die na 1x horen zeker niet meer uit je hoofd gaat!

Lees verder
allesisnogsteedszoalshetmoetzijn.jpg
22 nov 2023

Worth It in Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Op 9 november 2023 is de Nederlandse film Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn, het vervolg op de film uit 2020, uitgekomen. In de film is het nummer "Worth It" van Mell & Vintage Future te horen.

Lees verder
vandaag_inside.jpg
3 okt 2023

Mell & Vintage Future bij Vandaag Inside

Vrijdagen zijn officieel het coolste moment van de week geworden, want Mell & Vintage Future zijn klaar om de boel op te schudden bij het populaire SBS6 programma "Vandaag Inside". Daar zullen zij een aantal vrijdagen live spelen!

Lees verder
higherlove01092023.jpg
1 sept 2023

Nieuwe single Mell & Vintage Future en de toekomst

Vrijdag 1 september is de nieuwe single "Higher Love" van Mell & Vintage Future verschenen, een aanstekelijke soul R&B track, in de stijl waarmee het trio de afgelopen jaren clubs, festivals en theaters hebben platgespeeld.

Het nummer is geschreven door de band. Higher Love is het laatste nummer met Nico Brandsen als toetsenman omdat hij om gezondheidsredenen de band gaat verlaten. 1 september neemt Nico afscheid in het programma van Rob Stenders bij Radio Veronica. 1 september komt ook een live special van het trio bij MAX op NPO 1.

Lees verder
specialmax09112022.jpg
27 aug 2023

Muziekspecial: Mell & Vintage Future

Vanaf het allereerste moment waren Mell & Vintage Future graag geziene gasten bij Omroep Max, waar ze hun tracks lieten horen. Op dinsdag 13 december betraden ze het podium in Studio 21 waar zij onder meer High On Love, Love Train en Too Much Of A Woman speelden. Omroep Max legde dit optreden vast voor een prachtige TV registratie. En raad eens?

Lees verder

Meer laden