lovetrain.jpg
18 jun 2021

LOVE TRAIN

Vandaag hebben Mell & Vintage Future een nieuwe single uitgebracht. De nieuwe single heet ‘Love Train’

Dit jaar zal het 2e nieuwe album van Mell & Vintage Future uitkomen. Eerder brachten ze al hun COVID-19 album uit, Roots & Romance. Een album vol covers van liedjes die een speciale betekenis hebben voor tenminste één van de bandleden, en soms zelfs voor alle drie.

Je kunt Love Train via je favoriete platform beluisteren

Lees verder
meincymbals.jpg
8 jun 2021

Ton speelt op Meinl Cymbals

Na bijna 6 jaar, is Ton overgestapt van Istanbul Agop naar Meinl Cymbals.

Later zul je op de Gear pagina kunnen zien met welke setup Ton speelt bij bijvoorbeeld Mell & Vintage Future of Marco Borsato.

In augustus van dit jaar kun je live naar Ton en de Meinl Cymbals luisteren en kijken, als hij optreedt met Mell & Vintage Future op het Muze Misse Festival in Oss.

Lees verder
borsato_clubtour_hefjeglasmetmij.jpg
26 mei 2021

Clubtour Hef Je Glas Met Mij

Op woensdag 24 november 2021 zal Marco Borsato samen met zijn band in het mooie Ancienne Belgique in Brussel, aan zijn ‘Hef Je Glas Met Mij’ tournee beginnen. Vervolgens zal hij in Nederland en België diverse zalen aandoen om samen met het publiek een geweldige avond muziek te gaan maken en het glas te heffen op het leven.

Lees verder
muzieknoot30042021.jpg
30 apr 2021

Sessiewerk

Ondanks dat Ton druk bezig is met het maken van eigen werk voor Mell & Vintage Future, zit hij ook in de studio voor sessiewerk van andere artiesten.
Zo heeft Ton de nieuwe single van André Hazes, genaamd ‘Kleine Grote Vriend’ ingespeeld.

Lees verder
rootsromance.jpg
30 apr 2021

Roots & Romance

‘Roots & Romance’, zo heet het nieuwe (cover)album van Mell & Vintage Future.

Eerder kon je hier al lezen dat Mell & Vintage Future veel vragen van fans kregen om de coversongs die ze eerder speelden, bijvoorbeeld bij Linda's Winterweek, uitgebracht konden worden.

Dus zijn ze de Exalto Recording Studios ingedoken en hebben ze in een kleine setting elf nummers ‘live to track’ opgenomen. Dit zijn allemaal nummers die een speciale betekenis hebben voor tenminste één van de bandleden, en soms zelfs voor alle drie. Deze nummers hebben ze op het album ’Roots & Romance’ gezet.

Beluister hier het album via je favoriete platform!

Lees verder

Meer laden