Nieuwsarchief 2010

3js.jpg
10 april 2010 Ton tourt met de 3JS

Op zaterdag 10 april 2010 is de tour van de 3JS gestart en Ton speelt uiteraard op drums. De tour heet Pluche, Zweet en Tranen. Het Volendamse trio is bekend geworden met nummers als Watermensen en Kamers van m'n hart. De tour duurt tot 13 juni 2010. In de agenda kun je zien welke plaatsen ze bezoeken. Voor meer informatie: http://www.3js.nl

Lees verder
ton_steve.jpg
14 april 2010 Foto's Ton samen met Steve Lukather

Op 3 april heeft Ton samen met niemand minder dan Steve Lukather opgetreden. Dit alles na de uitreiking van de Eddy Christiani Award.

Lees verder
muzieknoot.jpg
25 april 2010 Nieuwe singles

Ton zit niet stil en is druk bezig in de studio om singles/albums van bekende en (nog) minder bekende artiesten te voorzien van zijn drumwerk. Zo heeft Ton het album van Martine Bond ingespeeld en kwam de productie van dit album tevens van zijn hand! Daarnaast zijn er singles van Gerard Joling en Wolter Kroes ingespeeld en is de nieuwe single van de 3JS, waar Ton op dit moment ook mee tourt, geboren.

Lees verder
warchild.jpg
30 april 2010 War Child Peace Concert

Op woensdag 21 april j.l. heeft het War Child Peace Concert voor de poort van Het Vredespaleis plaatsgevonden. Dit om 65 jaar vrijheid te vieren. Er waren optredens van o.a. Marco Borsato, JURK!, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley en Lisa Loïs. Ton is natuurlijk te zien bij het optreden van Marco Borsato maar ook bij het optreden van o.a. Lisa Loïs en JURK!

Lees verder
video.jpg
8 mei 2010 Videoalbum online!

Sinds vandaag is het videoalbum van Ton online. Hierin zullen video's van Ton geplaatst worden. Op dit moment staan er (nog maar) 2 video's online, maar hopelijk zullen er snel meer komen. Blijf de site dus in de gaten houden! Je kunt de video's vinden onder het kopje "Media".

Lees verder
schouder_aan_schouder.jpg
29 mei 2010 Schouder aan Schouder nr.1!

Schouder aan Schouder, zo heet de nieuwe single van Marco Borsato en Guus Meeuwis. Deze single is vanuit het niets binnengekomen op Nummer 1 in de hitlijsten. Voor Ton is dit natuurlijk ook een heel groot en prachtig succes, want ook voor deze single heeft Ton, net als alle andere single's of albums van Marco, het drumwerk voor zijn rekening genomen. Van harte gefeliciteerd!

Lees verder
td_mb.jpg
13 juni 2010 Marco Borsato Live @ Westerpark

Op 8 en 9 juli is het zover, dan treedt Marco Borsato 2x op in het Westerpark. Een speciale omgeving waardoor het optreden ook een speciaal karakter zal hebben. Er zullen bekende, maar ook minder bekende nummers worden gespeeld, maar zeker is dat de nummer 1 hit Schouder aan Schouder ten gehore gebracht zal worden.

Lees verder
muzieknoot1.jpg
8 augustus 2010 Vakantie of geen vakantie, Ton is druk!

Zoals de titel al zegt: Vakantie of geen vakantie, Ton is druk! Ton is heel erg druk met het nieuwe album van Marco Borsato. Zodra hier meer nieuws over is, wordt het hier uiteraard vermeld. Daarnaast heeft Ton ook nog een cd ingespeeld voor Edwin van Hoevelaak. De producer van o.a. Jeroen van der Boom.

Lees verder
3js_ellentendamme_watisdromen.jpg
23 september 2010 Nieuwe single 3JS op NR1 Single Top 100!

Op 10 september is de nieuwe singleWat Is Dromen van de 3JS uitgebracht. Ellen ten Damme, waar Ton ook al is bij in de band heeft gezeten, heeft ook haar medewerking aan dit nummer verleend. Ze speelt tevens een rol in de videoclip. De single staat op dit moment nummer 1 in de Single Top 100. Een mooie prestatie.

Lees verder
3js_concert.jpg
27 september 2010 3JS concert in HMH

Op zaterdag 30 oktober geven de 3JS een concert in de Heineken Music Hall met de naam Hoger, Harder, Verder. Dit concert zal met een live band worden gespeeld, met natuurlijk Ton op drums. De aanvang is 20:00. Kaarten zijn inmiddels niet meer te koop. Het concert is uitverkocht.

Lees verder
ton_clinic_interdrum.jpg
27 september 2010 Clinic Ton en Marco Minnemann voor Interdrum!

Dinsdag 26 oktober geven Ton en Marco Minnemann een clinic voor Interdrum. Ton zal een clinic geven voor Yamaha drums en Zildjian cymbals. Marco Minneman voor DW drums en Zildjian cymbals. Hieronder de info over dit spektakel! De clinic zal plaatsvinden in theater de Storm. De aanvang is om 20:15u. Kaartjes kosten €10,- p.p en kunnen via het theater gekocht worden. Locatie: Theather de Storm Haitsma Mulierweg 11 Winterswijk Voor meer info: Interdrum Mis dit spektakel niet!

Lees verder
ralphvmanen_tezijnertijd.jpg
29 september 2010 Ton op nieuwe cd Ralph van Manen

De nieuwe cd van Ralph van Manen is verschenen. Het album heet Tezijnertijd. Ton heeft de 12 nummers die op het album staan ingespeeld. Het laatste album van Ralph van Manen verscheen in 2007.

Lees verder
karinbloemen_22112010.jpg
22 november 2010 Ton doet theatertour met Karin Bloemen

Ton gaat met Karin Bloemen een theatertour doen. In de tour genaamd Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic haalt Karin alles uit de kast om haar publiek de dagelijkse crisisbeslommeringen even te doen vergeten.

Lees verder
logo_mb.jpg
22 november 2010 3Dimensies concerten

Naar aanleiding van het nieuwe album Dromen, durven, delen - 3Dimensies van Marco Borsato treed Marco op 7, 10, 11 en 13 mei 2011 op in het Gelredome in Arnhem. Daarna gaat hij door om op 17, 18, 20 én 21 mei in het Sportpaleis in Antwerpen en fantastisch concert te geven. Uiteraard speelt Ton bij deze concerten! De kaarten zijn al in de voorverkoop, dus wees er snel bij. Voor meer info over de kaartverkoop kijk dan op de website van Marco Borsato

Lees verder
TD.jpg
22 november 2010 Ton doet verschillende optredens en studiosessies

Tussen de concerten en theater tours doet Ton ook nog andere optredens. Zo zal hij optreden met Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en de 3JS. Kijk voor datums en tijden op de site van de artiest zelf.

Lees verder
logoyamaha.jpg
22 november 2010 Nieuwe snare Yamaha!

Ton is in samenwerking met Yamaha bezig om een nieuwe snare te ontwikkelen. Verdere info omtrent de snare is nog niet bekend. Zodra er meer info volgt kun je het hier vinden!

Lees verder
joakimpeter_drifting.jpg
17 december 2010 Ton te horen op nieuwe album van Joakim Peter

Ton is te horen op het nieuwe album van Joakim Peter. Het album heet Drifting en bevat 10 nummers. Andere topmuzikanten verleenden ook de medewerking voor de totstandkoming van het album. Zo werkten bassisten Carlos Lake (Anouk, VanVelzen), Whynot Jansveld (Gavin Degraw), Rinus Gerritsen (Golden Earring), percussionist Mike Schaperclaus (Paul de Leeuw, Metropole) en Jaap Kwakman (3JS), die op gitaar en mandoline te horen is, mee. Een bijzondere bijdrage komt van drievoudig wereldkampioen kunstfluiten Geert Chatrou in het nummer Summer song. Meer info vind je op: http://www.joakimpeter.nl

Lees verder
thescene.jpg
18 december 2010 Ton speelt op nieuwe single Thé Lau & The Scene

Ton is te horen op de nieuwe single van Thé Lau & The Scene. Het nummer heet Straat en is afkomstig van het album "Liefde Op Doorreis". Ton heeft voor deze single de loops en de percussie verzorgd.

Lees verder
sr2010.jpg
22 december 2010 Marco Borsato treedt op bij afsluiting Serious Request 2010!

Je zal er ongetwijfeld wel iets over gehoord hebben. Afgelopen zaterdag 18 december is de 7e editie van 3FM Serious Request van start gegaan. De 3FM DJ's Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg laten zich 6 dagen vrijwillig opsluiten in het glazen huis zonder eten en maken daarbij super mooie radio. Dit alles doen ze om geld in te zamelen voor aidswezen. Kinderen die hun ouders hebben verloren door deze ziekte. 3FM wil daar samen met het Rode Kruis en Stop Aids Now! iets aan doen.

Lees verder