Nieuwsarchief 2014

springrythymevent.jpg
1 januari 2014 Ton maakt herrie voor het Longfonds!

Ton zal op zondag 5 januari a.s. de aftrap maken in de Veronica studio bij DJ Silvan Stoet voor het Spring Rhythm Event, een evenement voor het Longfonds."Dat doe ik met liefde voor het Longfonds", aldus Ton. Daarna zullen er bijna wekelijks drummers van de grootste Nederlandse bands bij DJ Silvan Stoet in de studio aanschuiven met drumkit in aanloop naar het Spring Rhythm Event op zondag 23 maart 2014.

Lees verder
dichterbijdehorizontour2014.jpg
1 januari 2014 Ton speelt mee in nieuwe theatershow 3JS

In januari start alweer de 5e theatertour van de 3JS aan de hand van het 5e studio-album Dichter bij de horizon. In combinatie met enkele van hun grootste hits en een aantal verrassende stukken van vorige albums die al een tijd niet live uitgevoerd werden nemen de 3JS de bezoeker deze keer mee op een nieuwe trip. Een trip die ze "Dichter bij de horizon" brengt. Ton is net als de vorige 4 theatershows natuurlijk weer van de partij.

Lees verder
witte_nar_beeld.jpg
1 januari 2014 Ton speelt mee in nieuwe theatertour Karin Bloemen

Ton zal dit jaar opnieuw meespelen in de nieuwe theatertour van Karin Bloemen. De show is getiteld Witte Nar. In een scéne van haar show Kameleon zei Karin Bloemen dat ze vijftien jaar later in de goot zou eindigen - of in de karaokebar van Gerard Joling natuurlijk, tussen alle andere verzopen artiesten.

Lees verder
adams_masterclass2014.jpg
7 februari 2014 Workshop bij Adams Drumworld

Op zaterdag 29 maart a.s. zal Ton een workshop geven bij Adams Drumworld in Ittervoort. Een volledige verzorgde dag waarin Ton je de fijne kneepjes van het drummen zal leren!

Lees verder
muzieknoot23032014.jpg
23 maart 2014 Ondertussen...

Op dit moment zit Ton vol in de theatertour Dichter Bij De Horizon van de 3JS en vanaf a.s. dinsdag 25 maart Witte Nar van Karin Bloemen. In april start de Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato. Een druk schema dus.

Lees verder
extraconcertenduizendspiegels.jpg
13 mei 2014 Extra concerten Duizend Spiegels Tour

De tournee van Marco Borsato begon op 11 april in Tivoli en brengt Marco en zijn band naar alle twaalf provincië, Curaçao en België en zou op 6 juni eindigen in de Ziggo Dome.

Lees verder
thelauplatinablues.jpg
21 juni 2014 Ton speelt mee op Thé Lau's allerlaatste plaat..

"Ik zwerf in mijn dromen en mijn dromen zijn verboden voor de dood", zingt Thé Lau op zijn allerlaatste plaat Platina Blues. Op 12 augustus 2013 werd bekend gemaakt de zanger van The Scéne aan keelkanker lijdt. Thé is op dit moment bezig met een aantal afscheidsconcerten.

Lees verder
thevoicelogo16082014.jpg
16 augustus 2014 29 augustus begint het weer.. The Voice of Holland!

Een nieuw seizoen van The Voice of Holland zit er aan te komen. Marco Borsato zal dit seizoen wederom door Ton worden bijgestaan.

Lees verder
muzieknoot16082014.jpg
16 augustus 2014 Studio en live optredens

Na een drukke periode van theatertours van o.a. Marco Borsato en 3JS is Ton naast liveoptredens ook druk bezig in de studio. Zo is hij bezig voor de Italiaanse zangeres Silvia Viscardini, Angela Groothuizen en Karin Bloemen.

Lees verder
muzieknoot02112014.jpg
2 november 2014 Single Brownie Dutch en cd Angela Groothuizen...

De Duizend Spiegels Tour van Marco Borsato zit er op. Maar liefst 10 theaters heeft Marco en band bezocht om de sterren van de hemel te spelen. Tussen de optredens van Marco heeft Ton ook CD's ingespeeld, nummers geschreven en geproduceerd.

Lees verder
thevoicelogo13122014.jpg
13 december 2014 Singles The Voice of Holland

Ondertussen is The Voice of Holland vol aan de gang en zijn gisteren de finalisten bekend geworden. OG3ne, Sjors, Emmaly en Guus zullen volgende week strijden om de titel.

Lees verder
3jsbronnenunplugged.jpg
13 december 2014 3JS 'Bronnen Unplugged'

In januari 2015 zal Ton weer meespelen in de nieuwe theatertour van de 3Js. Tijdens de tweede, tevens unplugged, episode van de bewonderde 'Bronnen'-tour laten 3JS op magische wijze aan het publiek zien waar zij hun inspiratie vandaan haalden.

Lees verder