Nieuwsarchief 2021

mvflive2020.jpg
2 januari 2021 Mell & Vintage Future Live 2020

Op 1 januari 2021 klokslag 00:00u brachten Mell & Vintage Future hun eerste live album uit, getiteld Live 2020. Het album is opgenomen tijdens Het Zomer Theater in Den Bosch afgelopen jaar. Aangezien optreden vanwege corona er even niet in zit, brengen ze op deze manier muzikaal vuurwerk! Beluister hier het album via je favoriete platform.

Lees verder
perfectdaysingle.jpg
26 februari 2021 Perfect Day

Zo heet de nieuwe single van Mell & Vintage Future. "Samen met iemand naar het park, sangria drinken en dan naar huis. Even simpel als perfect. Behalve in deze tijd. Dat Lou Reed’s klassieker juist op dit moment nieuw leven wordt ingeblazen is even schrijnend als hoopgevend. Ondersteund door de unieke Vintage Future bounce zingt Mell de iconische song uit 1972 deze uitdagende tijd in. Als een baken van hoop. Het is zwaar nu. Maar er komen betere tijden. En dan gaan we weer samen naar het park. Drinken we sangria. En dan gaan we naar huis. Hou vol." Beluister hier de single via je favoriete platform.

Lees verder
perfectday_videoclip.jpg
5 maart 2021 Videoclip Perfect Day

Er is ook een officiële videoclip uitgebracht van de nieuwe single van Mell & Vintage Future

Natuurlijk kun je de single ook beluisteren via je favoriete platform.

Lees verder
borsato_eenmoment.jpg
9 maart 2021 Nieuwe single Marco Borsato

Marco Borsato heeft na een mediastilte van een jaar een nieuwe single uitgebracht. In Een Moment zingt hij over een relatie die eindigt. Het nummer is een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank.

Lees verder
3jsvreemdeleegtesingle.jpg
12 maart 2021 Ton speelt nieuwe single 3JS in

Vandaag hebben 3JS een nieuwe single genaamde "Vreemde Leegte" uitgebracht. Ton heeft het nummmer ingespeeld. Vreemde leegte is een lied voor iedereen die het gevoel van een dierbare missen kent.

Lees verder
toninterviewnederlandunlocked.jpg
12 maart 2021 Interview Nederland Unlocked

Jezelf kwetsbaar opstellen en iets maken wat je mooi vindt. Dat is vrijheid. Landschappelijk van Piet Ouborgh is het favoriete kunstwerk van Ton Dijkman, drummer van Mell & Vintage Future en Marco Borsato, en sessiedrummer voor onder meer Alain Clark, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Jan Akkerman, Paul Young en Céline Dion. Van Mell & Vintage Future kwam onlangs de nieuwe single Perfect Day uit, een cover van een nummer van Lou Reed.

Lees verder
singleonlyafool.jpg
9 april 2021 Only A Fool

Toen eerder in 2020 het dagboek van Mell & Vintage Future plotseling werd gewist door het begin van Covid-19, begonnen hun fans al snel opnames te eisen van de coversongs die ze af en toe live hadden gespeeld. In tegenstelling tot hun eigen composities waren deze nergens te vinden. Ze dachten dat het een mooi gebaar zou zijn om aan die vraag te voldoen, en terwijl ze ook druk bezig waren materiaal te schrijven voor hun tweede album, ondanks alle beperkingen van Covid-19, doken ze ook de Exalto Recording Studios in. In een kleine setting hebben ze elf nummers ’live to track‘ opgenomen. Dit zijn allemaal nummers die een speciale betekenis hebben voor tenminste één van de bandleden, en soms zelfs voor alle drie. Het hele idee achter Mell & Vintage Future resoneert in deze opnames. Zo klinken liedjes uit de jaren zestig tot in de vroege uurtjes alsof ze gewoon bij elkaar horen en in het heden blijven hangen. Only A Fool is het eerste nummer van hun binnenkort te verschijnen Covid-coveralbum ROOTS & ROMANCE.

Lees verder