Nieuwsarchief 2020

muzieknoot22012020.jpg
22 januari 2020 Tours en nieuwe single Dana Winner

Ton is op dit moment aardig druk met zijn band Mell & Vintage Future. Ze timmeren aardig aan de weg en onlangs is de nieuwe single Gypsy Woman (She is homeless) uitgebracht. Ondanks dat veel tijd in z'n band en de promo's hiervoor gaat zitten, heeft Ton onlangs ook nog een single geschreven en ingespeeld voor de Belgische zangeres Dana Winner. De titel is genaamd "Alles in Beweging".

Lees verder
mvfgypsywomancover.jpg
22 januari 2020 Nieuwe single Mell & Vintage Future

Mell & Vintage Future is lekker bezig met muziek maken en nieuwe nummers schrijven. De band bestaande uit Ton, Nico Brandsen en Mell brachten donderdag 16 januari jl een nieuwe single uit, een cover. Ze maakten naar aanleiding van een idee van DJ Bart Arens een nieuwe versie van Crystal Waters' Gypsy Woman.

Lees verder
muzieknoot07022020.jpg
7 februari 2020 Nieuwe single 3JS en Hans de Booij

Vandaag verschijnt de nieuwe single van 3JS, getiteld 'Wat Je Mist'. Het hoopvolle lied is een samenwerking met het ZO! Gospel Choir en is de tweede single van het album De Aard Van Het Beest, dat op 10 mei wordt uitgebracht. Het nummer 'Wat Je Mist' is tevens het tweede liedje dat het Volendamse drietal naar buiten brengt met het nieuwe bandlid Robin Küller, die vorig jaar gitarist Jan de Witte opvolgde.

Lees verder
wewantmore.jpg
12 juni 2020 Mell & Vintage Future doen mee met We Want More

Als je goed hebt opgelet heb je Mell & Vintage Future al voorbij zien komen tijdens de vooraankondigingen van het nieuwe SBS6 programma We Want More. De zender zoekt namelijk niet naar een nieuwe popartiest of het beste idool. De zoektocht draait zuiver en alleen om iemands zangtalent. Inderdaad, dus net als bij The Voice, maar dan zonder draaiende stoelen.

Lees verder
noblecooleynieuws.jpg
12 juni 2020 Ton terug op Noble & Cooley

Ton speelt vanaf nu officieel op Noble & Cooley. Het is al even geleden dat Ton op Noble & Cooley heeft gespeeld, namelijk 2008. Ton over de overstap naar Noble & Cooley: "Ik miste het gewoon, het past bij me... Puur gevoel"

Oude liefde roest dus zeker niet! Ton door de jaren heen op Noble & Cooley:

1995

Lees verder
aardvanhetbeest13062020.jpg
12 juni 2020 Nieuw studioalbum 3JS

Op vrijdag 15 mei jl. brachten de 3JS een nieuw album uit, getiteld 'De Aard Van Het Beest'. Het nieuwe studioalbum is dit keer geheel door de band zelf geproduceerd. Natuurlijk is het 12e studioalbum ook weer door Ton ingespeeld.

Lees verder
mvf_wewantmore_final.jpg
24 juli 2020 Mell & Vintage Future naar finale We Want More

Mell & Vintage Future zijn door naar de finale van het SBS6 programma We Want More. Vorige week kon je zien dat ze in de halve finale terecht kwamen toen ze het nummer Willin' ten gehore brachten. Vanavond lieten ze het nummer High On Love horen.

Lees verder
single_mvf_itschristmas.jpg
30 oktober 2020 It's Christmas - De nieuwe single van Mell & Vintage Future!

Een even soulvol als kritisch kerstliedje drong zich op aan Mell & Vintage Future. Niet de verwachte slaybells, violen of klokken, maar de inmiddels van dit trio bekende unieke bounce met warme Hammondklanken ondersteunen de fantastische stem van Mell in deze song. Met als kerstkadootje een one take gitaarpartij van Ton. Deze kerst vieren we een soulvibe met een boodschap. Al die vrede, liefde en begrip van kerst, zou dat misschien ook niet beter zijn voor de rest van het jaar? Beluister hier de kerst single via jouw favoriete platform.

Lees verder