112551146.170x170-75.jpg
31 aug 2013

Back. De nieuwe single van Kim de Boer!

Vandaag is de single van Kim de Boer uitgekomen! Ton heeft deze single ingespeeld, maar daarnaast ook nog eens zelf geproduceerd! Volgens Kim zelf een enorm proces. Kim zelf zegt het volgende erover:

Bijna 1,5 geleden ging mijn lang gekoesterde droom eindelijk in vervulling. Het proces van het opnemen van mijn album vol met zelf geschreven composities. En wat een proces.

In ieder geval had ik het zonder de hulp van producer tevens drummer Ton Dijkman niet kunnen doen. Hij heeft de gehele productie geleid en de muzikanten samen gebracht, de mixer en de master-man. Zijn vrouw Ingrid liep met mij mijn engelse teksten door, waar verbeteringen nodig waren. En uiteindelijk bracht Ton mij ook bij mijn plugger en manager.


Ik had de demo met 11 songs, ruwe versies bestaande uit zang en piano. We gingen in april 2012 de studio in bij Ton en stapsgewijs werden de ruwe versies, mooie uit gearrangeerde songs, waarvan ik nu kan zeggen dat het mijn debuutalbum is. Ik ben mega trots en dankbaar! En ik breng het uit via mijn eigen label; K.I.M. Records.

Men vraagt, waarom nu pas ? Maar dat heeft zijn redenen gehad. Ik heb duidelijk zelf nog heel wat moeten leren¦ En ik wilde perse een album met eigen stukken uitbrengen, dat was altijd al mijn droom. Voor alles is een tijd¦en creativiteit is niet in tijd uit te drukken en aan smaak onderhevig¦ Ik hoop in ieder geval dat Back jullie heerlijk gaat smaken !


Het is in ieder geval een prachtig nummer geworden.

Download de single via iTunes of via Downloadmusic.nl

Delen?