sandravannieuwland.jpg
17 dec 2012

Ton speelt tracks in voor Sandra van Nieuwland

Je zult ongetwijfeld wat over haar hebben gehoord: Sandra van Nieuwland. Kandidaat van The Voice Of Holland. Sandra was dé favoriet van TVOH maar werd in de halve finale weggestemd door het Nederlands Publiek. Op 24 september wist Sandra een gouden plaat te halen met haar versie van More die ze tijdens de Blind Audition zong.


In november schreef Sandra geschiedenis door een 1e en 2e positie te behalen in de Single Top 100. Nog niet eerder wist een Nederlandse artiest deze 2 plekken tegelijkertijd te bemachtigen. Een week later overtreft ze haar eigen record, door met Beggin' op de eerste positie binnen te komen en haar andere twee nummers op de tweede en derde positie in de lijst te hebben. Weer een week later kwam ook haar vierde nummer New Age binnen op de eerste plek.

Tijdens de finale van TVOH werd Sandra overvallen wanneer blijkt dat ze met haar single More dubbelplatina heeft vergaard, met Keep Your Head Up platina en met Beggin' en New Age goud. Dit is nog nooit een artiest(e) van Nederlandse bodem gelukt.

Op dit moment is Sandra bezig met haar eerste studioalbum And More. Ton heeft al verschillende tracks ingespeeld voor het album.

Delen?