tvoh_battle_logo11102012.jpg
11 okt 2012

The Voice Of Holland; The Battle

Al een aantal weken kun je elke vrijdagavond The Voice Of Holland; The Blind Auditions volgen. Honderden talenten hebben de achterkant van de coachstoelen gezien. Voor sommige talenten draaiden zelfs één of meer stoelen. Hij of zij mocht een coach kiezen die voor hem of haar gedraaid is. Het team van Marco Borsato, Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen hebben nu elk 16 kandidaten.


Het principe van The Battle is veranderd. Ook tijdens The Battle gaan de draaiende stoelen wederom een grote rol spelen! In de The Battle strijden steeds twee talenten van één coach tegen elkaar. Als een coach behoefte aan een second opinion bij het maken van een beslissing, dan kan hij of zij met een druk op de knop van de stoel omdraaien en overleggen met hun muziekpartner.

Marco heeft Ton als klankbord. Voor VanVelzen is dit Holger Schwedt. Nick & Simon hebben gekozen voor Gordon Groothedde en Trijntje Oosterhuis overlegt met haar broer Tjeerd.

Niet alleen voor de talenten maar ook voor de coaches wordt het niet makkelijk; na de battle volgt er dit seizoen geen sing-off. Het talent dat het duet heeft gewonnen is dus meteen door naar de liveshows.

Het team van Marco heeft op dit moment de volgende talentvolle mensen in zijn team:



Anja Dalhuisen

Babette van Vugt

Barbara Straathof

Inge McGee

Claudia van den Anker

Ivar Oosterloo

Jared Hiwat

Jayms Bulo

Kelita Gallant

Linda Smeets

Maaike Hagar

Mindy Broeren

Nina van Dijk

Omri Tindal

Petra Creutzberg

Pomme van der Ven




Aan Marco en Ton dus de zware taak om het beste talent door te laten gaan naar de eerste liveshow.

Vanaf morgen 12 oktober is de eerste aflevering van The Voice Of Holland; The Battle te zien op RTL4 om 20:30u. Mis dit niet!

Delen?