muzieknoot12112011.jpg
12 nov 2011

Tour, nieuwe albums, singles en studiowerk!

Op dit moment kun je Ton zien én horen bij Dichtbij On Tour van Marco Borsato. Het intieme (theater)concert die Marco door een groot aantal theaters in Nederland én België geeft.

Kijk in de agenda waar er nog wordt gespeeld en misschien zijn er nog wel kaarten beschikbaar! In het nieuwe jaar zal Ton spelen bij de theatertour van de 3JS.


De tour heet 4 Elementen en zal van januari tot en met maart 2012 langs verschillende theaters in Nederland gaan. Kijk ook hiervoor in de agenda om te zien waar ze zullen spelen.

Naast het live spelen heeft Ton de afgelopen tijd ook veel albums en singles ingespeeld. Gisteren is het nieuwe album van Marco Borsato met alle nr.1 hits uitgebracht en Ton heeft natuurlijk (al eerder) deze nummers voorzien van zijn drumwerk. Daarnaast heeft Ton het album van Edsilia Rombley Uit Mijn Hart, Thomas Berge, 1221, Angela Groothuizen en 3JS, Kinderen Voor Kinderen ingespeeld. Ook heeft Ton ook nog wat losse singles ingespeeld, zoals de nieuwe single van Zegevier en natuurlijk zijn eigen band Terug

Delen?