muzieknoot07022015.jpg
7 feb 2015

Nieuwtjes..

Ton heeft Gouden Plaat voor Magic
De meiden van O'G3NE zijn na de finale van The Voice Of Holland zeker niet stil gaan zitten. Ze zijn bezig met een nieuwe single en treden tevens heel veel op. Tijdens de uitzending van All You Need Is Love werd het succes van hun single Magic beloond met een Gouden Plaat!! Dit nummer is door Ton geproduceerd en ingespeeld.


Eeuwige Jeugd
Onlangs kon je lezen dat Angela Groothuizen een nieuw album heeft uitgebracht, genaamd Eeuwige Jeugd. Ton heeft dit album ingespeeld. 30 januari jl. was Angela te gast bij RTL Late Night en bracht ze o.a. Eeuwige Jeugd ten gehore. Ton speelde mee in de band.





Nieuwe single 3JS Open
Open is de nieuwe single van 3JS en is op 6 februari 2015 uitgekomen. De clip werd geschoten in en rondom Los Angeles in februari 2015. Het is de eerste single van een later in 2015 te verschijnen album, die Ton net als de voorgaande albums zal inspelen. Momenteel touren ze door de Nederlandse theaters met hun theatershow Bronnen Unplugged.





Studiowerk
Op dit moment is Ton druk bezig in de studio voor diverse artiesten. Zo is hij voor de Nederlandse zanger Vinzzent bezig. Ook voor Douwe Bob en The Voice of Holland kandidaat Mell is hij de studio ingedoken.



Liedjes van Douwe Bob vragen om een vreemde drum sound


Brownie Dutch is bezig met een opvolger van zijn single Stupid Kind of Lover die hij samen met Ton geproduceerd heeft.

Tussen het studiowerk door treed Ton ook nog live op met Karin Bloemen en Edsilia Rombley.


Delen?